🎈📢 NIEUW! DE HOOP BRICKS Legowereld📢🎈

Donderdag 1 februari is het zover: ons nieuwe, unieke project De Hoop Bricks opent een Lego-winkel in Sliedrecht!

Dit project biedt veel kansen voor deelnemers die rust, speelsheid, creativiteit, nauwkeurigheid en technisch inzicht willen combineren met hun hobby. Tevens zijn hier allerlei sorteerwerkzaamheden te verrichten, houden we het gebouw schoon, staan we klanten netjes te woord en helpen wij ze bij al hun vragen over Lego. Word je enthousiast en zoek je nog dagbesteding? Er is nog plaats voor een aantal deelnemers! Voor meer info: mail:  info@werkvisiedehoop.nl, bel: 078-6114888 of loop even binnen!

Voor creatieve legobouwers is het een uitdagende locatie in het gezellige kerkbuurtcentrum.
Allerlei stukjes, nieuw en tweedehands, van klein tot groot, duplo, gewoon of technisch Lego, o.a. gesorteerd door deelnemers van Werkvisie De Hoop. Uw hobby gemixt met een maatschappelijk belang. Met uw aankoop geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zingeving en werkvreugde. Kom gezellig winkelen!

VAN HARTE WELKOM!!

Adres:
Kerkbuurt 25
3361 BB Sliedrecht

Openingstijden
Woensdag 09:00 – 17:00 uur
Donderdag 09:00 – 15:00 uur
Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur

Deel dit bericht