Bakkerij (29)

Dagbesteding bij De Hoop Brood en Banket

Dagelijks werken de bakkers met de grootste zorg aan ambachtelijke bakkerijproducten. Deze gaan als warme broodjes naar klanten op het industrieterrein of in de regio. Daarnaast wordt de kantinedienst verzorgd en worden klanten bediend.

Bakkerij De Hoop Brood en Banket

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Maandag 9:00 - 16:30
Dinsdag 9:00 - 16:30
Woensdag 9:00 - 16:30
Donderdag 9:00 - 16:30
Vrijdag 9:00 - 16:30
punt

Wat is er te doen?

  • met recepten, grondstoffen en eventueel de deegmachine deeg en beslag maken
  • met ovens koek, cake, taart, gebak en korstwerk afbakken
  • hapjes, salades, soepen, kipsaté en gehaktballen bereiden
  • verzorgen van een high tea
  • secuur producten afwerken, opmaken en verpakken
  • beleggen van luxe soorten broodjes
  • bezorging van producten
  • voorraadbeheer en opslag van goederen
  • ruimte netjes en schoon houden en bedrijfskleding wassen en strijken
  • contact met de klant hebben, zo nodig klanten bedienen
  • kantinedienst: voor o.a. koffie en thee zorgen voor de pauzes
  • stagelopen voor opleiden tot bakker
punt

Voor wie?

  • iedereen die prachtige en heerlijke producten wil leren bereiden, afbakken en verpakken
  • in een gezellig team de bereidheid heeft om zich zorgvuldig in te zetten en te willen leren
  • hygiënisch volgens H.A.C.C.P. wil werken
  • zorgzaam en beleefd klanten te woord staat en bedient
  • er plezier in heeft om de kantinedienst te verzorgen
punt

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er?​

Bakker