receptiegebak Bakkerij De Hoop Brood en Banket

De Hoop Brood en Banket Bakkerij service

De Hoop Brood en Banket, ambachtelijke bakkerij van De Hoop!

De Hoop Brood en Banket bakkerij heeft bakkers die met de grootste zorg ambachtelijke producten maken!

– Heerlijke koek, taart, broodjes, hapjes, soep of complete lunches en nog veel meer. Denk aan trouw, rouw- en vierdagen of een zakenlunch.

– Wist u dat wij uw traktaties kunnen verzorgen en bezorgen? Leuke en heerlijke pakketjes, groot of klein!

– Werkt u op het industrieterrein? Trakteer of motiveer minimaal 10 van uw collega’s en maak kans op een gratis taart! Zegt het voort

– Bent u in de buurt? Kom snuffelen in de kringloopwinkel. Meestal komt u de heerlijke bakkerijlucht tegemoet, welke u naar onze vitrine wijst. U kunt ook vragen naar onze snack en soep van de dag.

– En, weet dat wij geweldige banketkoekjes verkopen, niet alleen in de winkel, maar ook bij de plaatselijke Jumbo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid om verkooppunt van onze ambachtelijke koekjes te worden, of deze wekelijks in uw kantine te hebben.

Geniet van onze heerlijke én eerlijke producten, ambachtelijk bereid met kwaliteitsingrediënten, én steun gelijk het werk van De Hoop. Bestel minimaal drie dagen van tevoren, per telefoon, mail, bestelformulier of webwinkel. Bezorging is tegen meerprijs mogelijk.

De bakkerij van (Werkvisie) De Hoop, De Hoop Brood en Banket, is gevestigd in de kringloopwinkel op Nijverheidsweg 46. Wij zien naar u uit!

Bakkerij De Hoop Brood en Banket

Eric van der Boom
Marieke de Jong-de Ruiter

bakkerij@werkvisiedehoop.nl
078 611 4894 

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Maandag 9:00 - 16:30
Dinsdag 9:00 - 16:30
Woensdag 9:00 - 16:30
Donderdag 9:00 - 16:30
Vrijdag 9:00 - 16:30