De Hoop Brood & banket | Catering | Belegde broodjes

Over de Bakkerij

Bij bakkerij De Hoop Brood en Banket werken gemotiveerde bakkers die met de grootste zorg ambachtelijke producten maken! Dit is een plek waar talenten tot bloei komen en waar we trots zijn op wat we doen. We werken samen met een team van getalenteerde bakkers, die elk hun eigen unieke vaardigheden en passie in de creatie van onze producten brengen. Al onze producten worden met zorg en aandacht bereid, met gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze bakkerij en je te laten kennismaken met de smaakvolle wereld van Werkvisie De Hoop. Ontdek onze met liefde gebakken producten en proef het verschil!

 

Assortiment prijslijst

We zijn trots op ons uitgebreide assortiment aan heerlijke broodjes, banket en andere lekkernijen. Om je een beter overzicht te geven van wat we te bieden hebben, nodigen we je uit om ons assortiments folder te bekijken. U kunt tot 3 dagen van te voren per mail of telefonisch bestellen.

Zoekt u iets anders of maatwerk? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bekijk menu

Lunch

Ben je op zoek naar een heerlijke en gemakkelijke lunchoptie? Onze getalenteerde bakkers staan klaar om een verrukkelijke lunch voor je te bereiden, met dezelfde zorg en aandacht die we aan al onze producten besteden.

Onze lunchmenu’s bieden een scala aan smakelijke opties; van belegde broodjes tot verse salades en ambachtelijke soepen, we hebben voor elk wat wils. We kunnen ook rekening houden met dieetwensen en speciale verzoeken, zodat iedereen kan genieten van onze gerechten.

Wij kunnen de lunch bij u op locatie bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

*Bestelling minimaal drie werkdagen vooraf doorgeven, of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Plaats bestelling

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten