De Hoop Fietsenmakerij | Onderhoud | Reparatie | Verkoop | Recycling

Over de Fietsenmakerij

Bij De Hoop Fietsenmakerij draait alles om tevreden klanten. Als iemand problemen heeft met zijn of haar fiets, zorgen wij ervoor dat ze tegen een kleine vergoeding aan het einde van de dag weer mobiel zijn. Ons hoofddoel is elkaar te ondersteunen en samen geschikte oplossingen te vinden. Met een assortiment van zowel nieuwe als tweedehands onderdelen staan we altijd klaar om, in samenspraak met de klant, alles te regelen. De uitdaging ligt in de dagelijkse variatie. Geen dag is hetzelfde. Hierdoor maken we dagelijks kennis met nieuwe mensen en klanten, en we zijn altijd beschikbaar om hen te helpen. Dit werk helpt ons om op een klantgerichte manier te werken en biedt voortdurend mogelijkheden om onszelf te ontwikkelen.

Diensten

Onze fietsenmakers voeren verschillende soorten onderhoud en reparaties uit. Van het vervangen van een band tot een complete onderhoudsbeurt. Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Bekijk dan onze prijslijst.

Bekijk onze Prijslijst fietsreparatie en onderhoud

Gebruikte fietsen

Bij ons zijn tweedehands fietsen meer dan welkom! Misschien kunnen we ze een tweede leven geven door ze op te knappen, of waardevolle onderdelen eruit halen. Als dat niet lukt, wordt het demonteren een leerzaam project voor onze deelnemers. Bovendien, laten we niet vergeten, het is ook nog eens ontzettend duurzaam. Doe mee en ontdek hoe we samen de cirkel van mogelijkheden én duurzaamheid vergroten!

Kom in contact

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 12:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten