De Hoop Groen | Groenonderhoud | Terreinonderhoud | Bomen rooien

Over Groen

De Hoop Groen, onze groen service, is een professioneel hoveniersbedrijf dat zich inzet voor het onderhouden en verbeteren van uw buitenruimte. Onze mensen staan klaar om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren, variërend van tuin-, terrein- en groenonderhoud tot het verplaatsen van grond en zand. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het vakkundig rooien van bomen. Of u nu behoefte heeft aan regelmatig onderhoud of een eenmalige klus, De Hoop Groen Service staat garant voor een professionele aanpak en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Laat uw groene projecten in goede handen en ervaar de kwaliteit en service van De Hoop Groen Service.

Bekijk ons Aanbod & Prijzen

Vast onderhoud

In overleg kan De Hoop Groen bij u een eenmalige klus uitvoeren. U bent daarna verder niets meer aan ons verplicht. Maar het is ook mogelijk dat u, in overleg, met ons een contract aangaat voor het vaste onderhoud van uw tuin. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin tegen een vaste prijs altijd piekfijn bijgehouden wordt. U heeft er dan zelf geen zorgen meer van en kunt toch altijd genieten van uw keurig verzorgde tuin.

 

Kom in contact

Onze werkwijze

Met een ploeg van ± zes gemotiveerde groenwerkers en professioneel gereedschap komen we bij u langs. Om 09.00 rijden wij vanaf de locatie weg en proberen om 16.30 weer terug te zijn. De ploegbegeleider is een ervaren groenwerker met kennis van zaken en houdt rekening met de deelnemers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij garanderen kwaliteit, zodat uw tuin of stuk groen er keurig verzorgd bij ligt!

LET OP: Tijdelijke klanten stop!

Ivm de grote vraag.

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten