De Hoop Maasplein Beheer | Zaalverhuur | Facilitair | Tuingereedschap

Gebouwbeheer

Welkom in het bruisende gebouw van MFC Maasplein, Woonkracht10, waar de deelnemers van Werkvisie de Hoop een essentiële rol spelen in het gebouwbeheer. Met toewijding en trots zijn zij verantwoordelijk voor een scala aan belangrijke taken.

Als aanspreekpunt staan onze deelnemers altijd klaar om bezoekers te verwelkomen en te helpen met hun vragen en behoeften. Met hun warme glimlach en gastvrije houding dragen zij bij aan een vriendelijke en gastvrije sfeer.

Bij Werkvisie de Hoop zijn we trots op het waardevolle werk dat onze deelnemers doen in het Multifunctioneel centrum in de Maasstraat. Hun inzet en vaardigheden dragen bij aan een goed functionerende en gastvrije omgeving voor iedereen die het gebouw bezoekt of huurt.

Zaalverhuur

De zalen van De Hoop Maasplein zijn te huur. Wij bieden drie goed onderhouden zalen aan die geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Ze bieden de ideale setting voor een breed scala aan gelegenheden, voor feestelijke vieringen zoals verjaardagen, jubilea en vergaderingen.

Wat ons uniek maakt, is ons betrokken en enthousiast team van deelnemers. Zij zorgen met toewijding voor het onderhoud van de zalen, waardoor we niet alleen een professionele omgeving bieden, maar ook een plek waar warmte en aandacht centraal staan.

Daarnaast kunnen we u voorzien van uitstekende cateringopties om uw gasten mee te bedienen. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid dinerbuffet of een selectie van heerlijke hapjes, onze mensen staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

Bekijk hier de mogelijkheden voor zaalhuur

Facilitaire diensten

Als conciërges zorgen onze mensen ervoor dat alles soepel verloopt. Ze houden een oogje in het zeil en staan paraat om te helpen waar nodig, van het aannemen van pakketjes tot het begeleiden van bezoekers.

Technisch onderhoud is een ander belangrijk aspect van hun werk. Kleine technische problemen lossen we op en wij zorgen ervoor dat het gebouw goed functioneert.

Schoonmaak

Schoonmaak is een cruciale taak die onze deelnemers met zorg en precisie uitvoeren. Van vlekkeloze gangen tot blinkende sanitaire voorzieningen, zij zorgen ervoor dat het gebouw er altijd tip-top uitziet.

Tuingereedschap uitleenservice

Ons concept is eenvoudig en effectief: gratis uitlenen van gereedschap om uw tuin te onderhouden. In samenwerking met Gemeente Alblasserdam en Woonkracht 10 hebben we als doel om de tuinen in de wijk netjes en verzorgd te maken en te houden.

Onze service is wijkgericht en beschikbaar voor alle bewoners in de buurt, op basis van uw postcode. Vanaf oktober 2023 kunt u bij ons terecht om het juiste gereedschap te lenen en uw tuin te laten stralen.

Wij geloven in samenwerken voor een mooiere wijk. Doe mee en maak gebruik van onze tuingereedschap uitleen om uw tuin in topconditie te brengen. Samen zorgen we voor een groene en bloeiende omgeving!

Voor wie? Voor iedereen in het postcode gebied 2952.
Wat kost het? Het lenen van onze tuingereedschap is helemaal gratis.
Wat kun je lenen? Van heggenschaar tot kantenmaaier, informeer naar het actuele aanbod.

 

Informeer naar het aanbod

Kom langs!

Adres:

Maasstraat 30
2953 CH Alblasserdam

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B24

Social:

Openingstijden

Maandag 09:30 – 15:30
Dinsdag 09:30 – 15:30
Woensdag 09:30 – 15:30
Donderdag 09:30 – 15:30
Vrijdag 09:30 – 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten