De Hoop Maasplein Zaalverhuur

Zaalverhuur

De zalen van De Hoop Maasplein zijn te huur. Wij bieden drie prachtige zalen aan die geschikt zijn voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Onze goed onderhouden zalen bieden de ideale setting voor een breed scala aan gelegenheden. Van feestelijke vieringen zoals verjaardagen, jubilea en vergaderingen.

Wat ons uniek maakt, is ons betrokken en enthousiast team van deelnemers. Zij zorgen met toewijding voor het onderhoud van de zalen, waardoor we niet alleen een professionele omgeving bieden, maar ook een plek waar warmte en aandacht centraal staan.

Daarnaast kunnen we u voorzien van uitstekende cateringopties om uw gasten mee te bedienen. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid dinerbuffet of een selectie van heerlijke hapjes, onze mensen staan klaar om aan uw wensen te voldoen.

Grote zaal

Voor 150 per dagdeel kunt u gebruik maken van deze veelzijdige ruimte voor al uw bijeenkomsten en evenementen.

Onze grote zaal biedt talloze voordelen die uw ervaring onvergetelijk zullen maken. Met voldoende ruimte voor grotere groepen, is deze zaal perfect geschikt voor feestelijke gelegenheden, bedrijfspresentaties, workshops en nog veel meer.

Daarnaast profiteert u van de professionele ondersteuning van ons team en de sfeervolle ambiance die onze deelnemers met toewijding creëren. De grote zaal is uitgerust met moderne faciliteiten, waardoor u met gemak uw evenement kunt organiseren.

Mail voor een vraag of reservering

Vergaderruimte groot

Ontdek onze ruime en professionele vergaderruimte groot bij Werkvisie Maasplein! Met een oppervlakte van X vierkante meter biedt deze zaal voldoende ruimte voor uw zakelijke bijeenkomsten en andere activiteiten.

Voor 50 euro per dagdeel kunt u gebruik maken van deze uitstekende faciliteit. De vergaderruimte groot is perfect geschikt voor het houden van vergaderingen, workshops, trainingen, en andere professionele aangelegenheden.

Mail voor een vraag of reservering

Vergaderruimte klein

Met X vierkante meter aan ruimte is deze kleine zaal perfect geschikt voor o.a. uw zakelijke bijeenkomsten en andere evenementen.

Voor 50 euro per dagdeel kunt u gebruik maken van deze praktische en inspirerende ruimte. Met moderne faciliteiten en een efficiënte indeling, bevordert deze kleine vergaderruimte de productiviteit en betrokkenheid. Ons toegewijde team staat voor u klaar om uw evenement soepel te laten verlopen en u te ondersteunen waar nodig.

Mail voor een vraag of reservering

Catering ook mogelijk

Bij de verhuur van onze zalen en vergaderruimtes is catering ook mogelijk! Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Meer info over catering

Kom langs!

Adres:

Maasstraat 30
2953 CH Alblasserdam

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B24

Social:

Openingstijden

Maandag 09:30 – 15:30
Dinsdag 09:30 – 15:30
Woensdag 09:30 – 15:30
Donderdag 09:30 – 15:30
Vrijdag 09:30 – 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten