De Hoop Maasplein | Restaurant | Catering | Inpak | Stroopwafelbakkerij

Over De Hoop Maasplein Restaurant .. en meer

Er bevinden zich meerdere afdelingen in multifunctioneel centrum Maasplein in Alblasserdam.

In het restaurant werken koks die met de grootste zorg ambachtelijke gerechten maken. Het is een plek waar talenten tot bloei komen en waar we trots zijn op wat we doen. Al onze gerechten worden met zorg en aandacht bereid, met gebruik van hoogwaardige ingrediënten. U kunt meedoen met het dagmenu of de catering bestellen voor uw feestje.

Onze collega’s zijn bakker in de speciale Hoopwafelbakkerij. Deze unieke wafels zijn op bestelling leverbaar of kom ze proeven.

Als u handen te kort komt bij uw inpakwerk, ook daarvoor kunt u bij Maasplein terecht.

 

Menukaart Restaurant

Ontdek onze heerlijke lunch of menukaart! Probeer onze met aandacht gemaakte gerechten en proef het verschil! Met zorg en passie hebben we een gevarieerd menu samengesteld, boordevol heerlijke gerechten. Het biedt voor elk wat wils en de koks gebruiken goede ingrediënten om gerechten te creëren. We serveren voornamelijk warme lunch en zijn doorgaans ’s avonds niet geopend. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je kennis te laten maken met de smaakvolle wereld van Werkvisie De Hoop.

Als onderdeel van Werkvisie de Hoop dient ons restaurant ook een ander doel: het biedt een leerzame en inclusieve omgeving waar deelnemers hun talenten in de keuken kunnen ontwikkelen. Door hier te genieten van uw lunch draagt u bij aan een positieve impact in het leven van anderen.

Bekijk de menukaart

Vrijdagse Patatdag en Thema avonden

Elke vrijdag vieren we deze leuke traditie waar onze restaurantgasten samen genieten van heerlijke frietjes. Onze patatdag is meer dan alleen een maaltijd; het is een moment van samenzijn en verbondenheid. Terwijl de geur van verse frietjes de lucht vult, ontstaat er een warme en gezellige sfeer waarin iedereen kan ontspannen en genieten. Kom er ook bij!

En dan… één keer per maand nemen we u mee op een culinaire reis met onze speciale thema avonden. Wij bedenken met passie en creativiteit een uniek menu dat perfect aansluit bij het thema van de avond. Van exotische smaken tot bekende klassiekers, elke thema avond is opnieuw een verrassende beleving. Een voorbeeld was ‘Amerikaans’, een culinaire reis door de Verenigde Staten.
Voor slechts €18,50 per persoon (ex. drankjes) kunt u genieten van een heerlijk avondje uit.

Of het nu voor de patat is, of voor een thema avond, u bent van harte welkom bij ons in het restaurant.

Bekijk onze menukaart

Catering naar wens

Heeft u thuis een feestje of huurt u een zaal van Maasplein? Met de catering van De Hoop Maasplein kunt u genieten van een gevarieerd menu, bereid door onze getalenteerde koks. Van verse salades en knapperig stokbrood tot zachte spareribs en smaakvolle oosterse gerechten, er is voor elk wat wils.
Wij hanteren een flexibele catering op maat naar uw voorkeuren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een feestelijke gelegenheid of gewoon een gezellige bijeenkomst, wij staan klaar! Neem contact op met Wiebe via de onderstaande knop en geef hem de benodigde details door:

het aantal personen | de datum | eventuele (dieet)wensen | uw telefoonnummer.

We kunnen alles in overleg perfect afstemmen op uw behoeften. We komen dus graag met u in contact.

Kom met ons in contact om uw wensen door te nemen

Stroopwafelbakkerij

Bij de stroopwafelbakkerij van Maasplein werken onze bakkers samen met Markus & Markus, een ambachtelijke bakkerij met een rijke geschiedenis. Deze waardevolle samenwerking biedt onze deelnemers de kans om bakvaardigheden te ontwikkelen en te groeien. De deelnemers zijn de drijvende kracht achter onze heerlijke wafels en hun toewijding maken de stroopwafels niet alleen lekker, maar ook speciaal.

Onze hoopwafels, zoals wij ze noemen, zijn het pronkstuk van onze bakkerij. Met hun knapperige buitenkant en verrukkelijke stroopvulling zijn ze een ware traktatie. De speciale wafels zijn in de vorm van een hartje, perfect om te delen met geliefden en dierbaren. En… natuurlijk verkopen wij ook heerlijke koekkruimels, lekker voor iedereen!

Wij zijn altijd enthousiast om aan speciale verzoeken voor bedrijven en particulieren te voldoen. Of het nu gaat om hoopwafels in unieke vormen of een heerlijke chocolade dip, wij zetten onze creativiteit in om aan uw wensen te voldoen. Ontdek ons maatwerk voor speciale aanvragen en grotere bestellingen. Bestel minimaal 7 dagen van tevoren bij meer dan 75 stuks, en 14 dagen van tevoren voor hele grote bestellingen. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Mail voor een unieke Hoop wafel offerte

Inpak

Kwaliteit, kwantiteit en op tijd, dat is de leus van de inpakafdeling van Maasplein. Als het maar handwerk is, wij pakken alles aan als het binnen onze mogelijkheden past. Kunnen we ook voor u aan de slag? Neem contact met ons op en informeer naar onze productiecapaciteit.

Kijk eventueel ook bij de inpakafdelingen van onze andere locaties.

Mail voor de mogelijkheden van inpakwerk

Kom langs!

Adres:

Maasstraat 30
2953 CH Alblasserdam

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B24

Social:

Openingstijden

Maandag 09:30 – 15:30
Dinsdag 09:30 – 15:30
Woensdag 09:30 – 15:30
Donderdag 09:30 – 15:30
Vrijdag 09:30 – 15:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten