Meubelmakerij (45)

De Hoop Meubelmakerij service

In een werkplaats die voldoet aan alle eisen van de tijd en voorzien van de meest moderne apparatuur, proberen wij aan uw wensen tegemoet te komen.

Of het nu om kisten, vlonders, halffabricaten voor transport of magazijn gaat, displays en een balie voor de winkel,  zaag, schaaf en freeswerk voor industrie en particulier, wij staan open om met u over onze mogelijkheden te spreken.

Daarnaast bieden we de meest uiteenlopende mogelijkheden van houtbewerking tot exclusieve meubels en kerkinterieur toe.

Kleinmeubels, decoratie en niet te vergeten houten speelgoed, maken ook onderdeel uit van onze productie.

Vrijwel alles is alleen op bestelling leverbaar waarbij u rekening dient te houden met ruime levertijd. In bepaalde gevallen is er voorraad van een product. Informeer naar de mogelijkheden.

logomeubelmakerij11

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Ma-Vr 9:00 - 16:30
Pauze 12:30 - 13:00
Meubelmakerij scheepsvloot 7
Meubelmakerij meubel 28

SERIEWERK

Houten kisten – houten magazijn stelling vlonders – houten relatiegeschenken – houten wandpanelen – uw wens?

WOONDECORATIE
De Hoop Meubelmakerij produceert van hout woondecoratie: raam en wanddecoratie, of bijv. geboortecadeaus.

HOUTEN SPEELGOED

Ons specialisme is De Ambachtse Scheepsvloot: een houten (binnenvaart) schip, een sluis, haven, brug, kraan, veerpont; maar ook ander prachtig speelgoed wordt gemaakt: een auto, tractor, fornuis, kinderstoeltje, graafmachine, een puzzel, een blokkendoos, een mobile……
Kijk onderaan voor de prijslijst van de Scheepsvloot.

DIERENVERBLIJVEN EN TUINPRODUCTEN- EN MEUBELS

Allerlei houten dierenverblijven voor uw huis- en tuindieren. Een houten hondenmand, eekhoornhuis, egelhuis, duivenhok, kippenhok met ren of een tuinpoort, tuindeur, geboorte ooievaar, enz. Tevens houten bloembakken, loungemeubelen en een leuk tuinbankje, of een tuintafel en werkbank. Voor elk seizoen en geheel naar uw wens. Of informeer naar onze standaardproducten.

MAATWERK MEUBELS

Maatwerk meubels van hoogwaardige kwaliteit, geheel naar uw wens. Een tafel, bartafel, stoel, bank, bed, hoogslaper, linnenkast, boekenkast, hoekkast, tv meubel, salontafel, servieskast, dressoir, tijdschriftenrek, receptiebalie, verkoopbalie, werkbank, zelfs een prachtig rond kookeiland is mogelijk. Van steigerhout tot teak en eiken, van onbehandeld tot gespoten, voor binnen of voor buiten!

KERKINTERIEUR

Ook kerkinterieur zoals een preekstoel wordt vervaardigd. Onze specialiteit is het vervaardigen van een lezenaar. Geef uw wensen door; afmeting, houtsoort en soort lak en een tekening of afbeelding en vraag vrijblijvend een offerte aan.

AANMAAKHOUT EN FREESWERK

Bijna continue hebben wij aanmaakhout in voorraad, € 3,50 per zak. Informeer naar de voorraad.

Voor industrie, half fabrikaten of anderszins kunnen wij allerlei soorten frees of zaag werk verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. Op de foto ziet u gefreesde transportbalken voor metaaltransport, of handgrepen voor kistjes.