De Hoop Meubelmakerij | Maatwerk meubels | Minibiebs | Speelgoed | Dierenverblijven | Decoratie | Seriewerk

Over de Meubelmakerij

De Hoop Meubelmakerij, onze houtafdeling, is een creatieve werkplaats waar vakmanschap en passie samenkomen om prachtige en functionele houten creaties te realiseren. Hoewel we bekend staan als meubelmakers, gaan onze vaardigheden verder dan dat.

Ons getalenteerde team van ambachtslieden zet hun expertise in om een breed scala aan houten producten te creëren. Van op maat gemaakte meubelstukken tot decoratieve houten voorwerpen die een uniek tintje aan je interieur geven, elk item wordt met zorg en precisie vervaardigd.

Bekijk de brochure

Producten

Naast meubels en decoraties zijn we bedreven in het maken van andere houten producten. Denk aan duurzaam speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert, praktische houten opbergoplossingen, dierenverblijven, handige keukenaccessoires, meubels en tuinaccesoires en nog veel meer.

Vrijwel alles is alleen op bestelling leverbaar waarbij u rekening dient te houden met ruime levertijd. In bepaalde gevallen is er voorraad van een product.

Bekijk hier onze brochure.

Bekijk hier onze brochure met producten en prijzen

Ambachtse Scheepsvloot

Binnen de Meubelmakerij is een unieke scheepswerf. Hier worden honderden modellen van binnenvaartschepen gebouwd, maar ook havens, sluizen, trechters, coasters, veerponten, sleepboten, tankers en meer. Zelfs uw schip als maatwerk is mogelijk.

Een oud schipper bouwt af en aan en weet ze met grote preciezie te stroomlijnen. Met of zonder zeeg, met of zonder luiken, met of zonder containers, met meer of minder detail zoals een autokraan en mast.

Veelal worden de schepen blanco, dus onbehandeld afgeleverd. Tegen meerprijs is verven mogelijk.

 

Bekijk hier de prijslijst van de Scheepsvloot

Minibieb of minibibliotheek, ruilkast, weggeefkast

Onze specialiteit is het produceren van minibiebs. Of het nu een standaardmodel is of een aangepast model, hangend of op paal. Laat het ons weten wat uw wens is, en wij gaan voor u aan de slag. Vraag naar de voorraad of levertijd.

 

Bekijk hier de prijslijst van minibiebs

Werkplaats

Onze werkplaats is ontworpen voor veiligheid en vakmanschap. Hier komen de ambachtelijke vaardigheden van onze deelnemers tot bloei. We hebben o.a. krachtige zaagmachines en schuur- en freesapparaten die klaarstaan om nauwkeurige en prachtige houtbewerking te realiseren. Elk detail wordt met zorg geperfectioneerd met behulp van onze uitgebreide selectie van handgereedschappen.

Of het nu om kisten, vlonders, halffabricaten voor transport of magazijn gaat, displays en een balie voor de winkel,  zaag, schaaf en freeswerk voor industrie en particulier, wij staan open om met u over onze mogelijkheden te spreken.

Kom in contact

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten