De Hoop Print en Archief | Kopiëren | Printen | Archiefvernietiging | Kaarten van Hoop

Over Print en Archiefvernietiging en Kaarten

Eenvoudig maar met grote passie, dat is De Hoop Print en Archief. We werken met een groot maatschappelijk belang, de zingeving van onze mensen. We printen en kopiëren op semiprofessioneel niveau. Onze deelnemers, mensen met een afstand tot arbeid, ervaren door het nuttige werk in opdracht van de klant, grote zingeving. Ondertussen leveren we nette kwaliteit.

Oude administraties en archieven vernietigen is ook een onderdeel van deze afdeling, evenals het verkopen van unieke kaarten van Hoop met kunst gemaakt door onze deelnemers.

Ons toegewijde team staat klaar om deze taken met enthousiasme uit te voeren! Lees snel hieronder voor de mogelijkheden.

Kopiëren & Printen

Bij De Hoop Print en Digitalisering kunt u ook terecht voor het kopiëren en printen van bijvoorbeeld feestgidsen, contactorganen, programma’s in verschillende aantallen, of zelfs een enkele scriptie. Onze service omvat niet alleen het afdrukken, maar we bieden ook diverse afwerkingsmogelijkheden zoals snijden, vouwen, inbinden en lamineren.

Bestanden kunt u eenvoudig als pdf per mail digitaal aanleveren of via www.wetransfer.nl voor grotere bestanden vanaf 10Mb. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op werkdagen persoonlijk langs te komen.

Bekijk hier de folder met prijzen

Archiefvernietiging cq. versnippering

Bij De Hoop Print en Digitalisering kunt u ook terecht voor het vernietigen van uw oude administratie, boekhouding of andere gevoelige documenten of foto’s die u niet graag bij het oud papier ziet gaan.

Wij versnipperen het minuscuul voor u en garanderen u vertrouwelijke omgang met de inhoud. Een aantal van onze mensen zijn zelfs blind, of personen hebben spasme waardoor dit werk hun mogelijkheden vergroot.

Indien gewenst kunnen wij het archief ook bij u ophalen.

Wij rekenen €3,- per ordner of €25,- voor een volle bananendoos en €250,- voor een volle palletdoos. Heeft u een grotere partij, informeer naar de prijs.

Kaarten van Hoop

Bij De Hoop Print en Digitalisering hebben we een uitgebreid assortiment van ruim 100 kaarten. Diverse cliënten hebben gaven om te schilderen en tekenen. Ondanks hun bescheidenheid brengen we dit graag onder de aandacht van een breder publiek. Alle kunstwerken worden ingescand en in kaartvorm afgderukt. Op elke kaart staat informatie over de kunstenaar.

Bestel onze Kaarten van Hoop en steun zo de mensen van Werkvisie de Hoop, stuur ze op en steun of bemoedig anderen.

Ook verkrijgbaar in gratis cadeauverpakking gemaakt door De Hoop Maatwerk. U kunt zelf een keuze maken of we hebben standaard keuzes van 10 kaarten op thema 1) water 2) dieren 3) bloemen 4) geloof. een mooi en uniek present om cadeau te geven.

Vraag vrijblijvend het asssortiment op, of kom gezellig langs bij ’t Winkeltje van De Ambachtse Bedrijven. Hier zijn ze allemaal uitgestald of zichtbaar in de showmap.

Ook uw persoonlijke kaart kunnen wij voor u vervaardigen, met uw eigen tekst of afbeelding.

Prijs per kaart € 0,50

Prijs per themaset of een willekeurig set met cadeauverpakking € 5,00

Prijs voor een persoonlijke kaart € 1,00

 

 

Bekijk hier de folder met prijzen (volgt)

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten