De Hoop Print en Archief | Kopiëren | Printen | Archiefvernietiging | Kaarten van Hoop

Over Printservice, Archiefvernietiging en Kaarten

Eenvoudig maar met grote passie, dat is De Hoop Print en Archief. We werken met een groot maatschappelijk belang, de zingeving van onze mensen. We printen en kopiëren op semiprofessioneel niveau. Onze deelnemers, mensen met een afstand tot arbeid, ervaren door het nuttige werk in opdracht van de klant, grote zingeving. Ondertussen leveren we nette kwaliteit.

Oude administraties en archieven vernietigen is ook een onderdeel van deze afdeling, evenals het verkopen van unieke kaarten van Hoop met kunst gemaakt door onze deelnemers.

Ons toegewijde team staat klaar om deze taken met enthousiasme uit te voeren! Lees snel hieronder voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de folder van De Hoop Print en Archief

Kopiëren & Printen

Bij De Hoop Print en Archief kunt u ook terecht voor het kopiëren en printen van bijvoorbeeld feestgidsen, contactorganen, programma’s in verschillende aantallen, of zelfs een enkele scriptie. Onze service omvat niet alleen het afdrukken, maar we bieden ook diverse afwerkingsmogelijkheden zoals snijden, vouwen, inbinden en lamineren.

Bestanden kunt u eenvoudig als pdf per mail digitaal aanleveren of via www.wetransfer.nl voor grotere bestanden vanaf 10Mb. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op werkdagen persoonlijk langs te komen.

Bekijk hier de folder van De Hoop Print en Archief

Archiefvernietiging cq. versnippering

Bij De Hoop Print en Archief kunt u ook terecht voor het vernietigen van uw oude administratie, boekhouding of andere gevoelige documenten of foto’s die u niet graag bij het oud papier ziet gaan.

Wij versnipperen het minuscuul voor u en garanderen u vertrouwelijke omgang met de inhoud. Een aantal van onze mensen zijn zelfs blind, of personen hebben spasme waardoor dit werk hun mogelijkheden vergroot.

Indien gewenst kunnen wij het archief ook bij u ophalen.

Wij rekenen €2,50 per ordner of €25,- voor een volle bananendoos en €250,- voor een volle pallet. Heeft u een grotere partij, informeer naar de prijs.

Bekijk de film van Erik’s archiefvernietiging bij De Hoop

Kaarten van Hoop

Bij De Hoop Print en Archief hebben we een assortiment van ruim 100 dubbele kaarten waar we trots op zijn. Diverse cliënten hebben gaven om te schilderen en tekenen. Ondanks hun bescheidenheid brengen we dit d.m.v. kaarten graag onder de aandacht van een breder publiek. Achterop staat informatie over de kunstenaar. Ze zijn ook verkrijgbaar in sets van 10 in gratis cadeauverpakking gemaakt door De Hoop Maatwerk, een uniek present. Er is keuze uit thema: 1) water 2) dieren 3) bloemen 4) geloof 5) uw keuze.
Uniek: Ook uw persoonlijke kaart kunnen wij voor u vervaardigen, met uw eigen tekst of afbeelding.

Bestel via email werkervaring2@werkvisiedehoop.nl of kom gezellig langs bij ’t Winkeltje van De Ambachtse Bedrijven.

Prijs per kaart € 0,50
Prijs per cadeau set € 5,00
Prijs voor een persoonlijke kaart € 1,00
Prijs voor verzending € 7,50

Bekijk hier het assortiment Kaarten van Hoop en bestel per mail

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten