De Hoop Print en Digitalisering | Kopiëren | Printen | Digitaliseren | Archiefvernietiging | Kaarten van Hoop

Over Print en Digitalisering, Archiefvernietiging en Kaarten

Divers, dat is De Hoop Print en Digitalisering! We zijn uniek in het digitaliseren en printen op semiprofessioneel niveau, en dat doen we samen met onze deelnemers. Ondanks onze lagere prijzen vergeleken met andere bedrijven, leveren we dezelfde hoge kwaliteit als professionele bedrijven. Dit komt doordat we de tijd kunnen nemen voor elke opdracht.

Oude administraties voor vernietigen is ook een onderdeel van deze afdeling, evenals het verkopen van unieke kaarten van Hoop met kunst gemaakt door onze deelnemers.

Ons toegewijde team staat klaar om deze taken met enthousiasme uit te voeren! Lees snel hieronder voor de mogelijkheden.

Digitalisering

In deze kleine, maar boeiende werkruimte komen verleden en heden samen. Hier digitaliseren we met liefde en zorg kostbare herinneringen zoals foto’s, dia’s en oude videobanden, zodat ze voor altijd behouden blijven.

Ons deskundige team beschikt over geavanceerde scanapparatuur en technologie, waarmee we analoge beelden, zoals dia’s, papieren kaarten en zelfs video’s omzetten in digitale bestanden van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u uw dierbare momenten veilig bewaren, delen en herbeleven, zelfs na vele jaren.

 

Bekijk hier de folder met prijzen

Kopiëren & Printen

Bij De Hoop Print en Digitalisering kunt u ook terecht voor het kopiëren en printen van bijvoorbeeld feestgidsen, contactorganen, programma’s in verschillende aantallen, of zelfs een enkele scriptie. Onze service omvat niet alleen het afdrukken, maar we bieden ook diverse afwerkingsmogelijkheden zoals snijden, vouwen, inbinden en lamineren.

Bestanden kunt u eenvoudig als pdf per mail digitaal aanleveren of via www.wetransfer.nl voor grotere bestanden vanaf 10Mb. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op werkdagen persoonlijk langs te komen.

Bekijk hier de folder met prijzen

Archiefvernietiging cq. versnippering

Bij De Hoop Print en Digitalisering kunt u ook terecht voor het vernietigen van uw oude administratie, boekhouding of andere gevoelige documenten of foto’s die u niet graag bij het oud papier ziet gaan.

Wij versnipperen het minuscuul voor u en garanderen u vertrouwelijke omgang met de inhoud. Een aantal van onze mensen zijn zelfs blind, of personen hebben spasme waardoor dit werk hun mogelijkheden vergroot.

Indien gewenst kunnen wij het archief ook bij u ophalen.

Wij rekenen €3,- per ordner of €25,- voor een volle bananendoos en €250,- voor een volle palletdoos. Heeft u een grotere partij, informeer naar de prijs.

Kaarten van Hoop

Bij De Hoop Print en Digitalisering hebben we een uitgebreid assortiment van ruim 100 kaarten. Diverse cliënten hebben gaven om te schilderen en tekenen. Ondanks hun bescheidenheid brengen we dit graag onder de aandacht van een breder publiek. Alle kunstwerken worden ingescand en in kaartvorm afgderukt. Op elke kaart staat informatie over de kunstenaar.

Bestel onze Kaarten van Hoop en steun zo de mensen van Werkvisie de Hoop, stuur ze op en steun of bemoedig anderen.

Ook verkrijgbaar in gratis cadeauverpakking gemaakt door De Hoop Maatwerk. U kunt zelf een keuze maken of we hebben standaard keuzes van 10 kaarten op thema 1) water 2) dieren 3) bloemen 4) geloof. een mooi en uniek present om cadeau te geven.

Vraag vrijblijvend het asssortiment op, of kom gezellig langs bij ’t Winkeltje van De Ambachtse Bedrijven. Hier zijn ze allemaal uitgestald of zichtbaar in de showmap.

Ook uw persoonlijke kaart kunnen wij voor u vervaardigen, met uw eigen tekst of afbeelding.

Prijs per kaart € 0,50

Prijs per themaset of een willekeurig set met cadeauverpakking € 5,00

Prijs voor een persoonlijke kaart € 1,00

 

 

Bekijk hier de folder met prijzen (volgt)

Kom langs!

Adres:

Nijverheidsweg 46c
3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht

Contact:

KVK: 515 933 86
BTW: NL82.13.54.851.B18

Social:

Openingstijden

Maandag 09:00 – 16:30
Dinsdag 09:00 – 16:30
Woensdag 09:00 – 16:30
Donderdag 09:00 – 16:30
Vrijdag 09:00 – 16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten