Bent u op zoek naar personeel?

Iedereen een eerlijke kans
Wilt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans geven? Werkvisie De Hoop helpt u bij het vinden van de beste kandidaat. Graag gaan we met u in gesprek over de inzet van onze medewerkers en hoe u invulling kunt geven aan sociaal ondernemerschap.

Werken aan een sociaal gezicht
Door de inzet van onze medewerkers geeft u uw organisatie een sociaal gezicht en beschikt u bovendien over enthousiast en vooral gemotiveerd personeel. Daarbij bieden we begeleiding op de werkvloer aan de medewerker én aan de werkgever.

Coaching
Waar nodig bieden we voor bepaalde trajecten aanvullend jobcoaching aan via JobUp. Deze jobcoachorganisatie heeft ruime ervaring met het begeleiden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Detachering
Een kandidaat kan bij u voor korte of langere tijd gedetacheerd worden. Dat kan op individuele basis maar ook in groepsverband. Uw administratie nemen wij volledig uit handen. De medewerker blijft bij ons in dienst en ontvangt van ons salaris. U betaalt alleen een vergoeding voor het werk dat is verricht.

Daarbij bieden we begeleiding op de werkvloer aan de medewerker en aan de werkgever.

De beste match tussen u als werkgever en onze kandidaat
Aan de hand van de te verrichten werkzaamheden gaan we met u op zoek naar de geschiktste kandidaat. Het merendeel van onze medewerkers heeft een achterstand tot de arbeidsmarkt en wil graag bij u aan de slag. Tijdens een ontwikkelingstraject zijn ze klaargestoomd voor het werken bij een reguliere werkgever. Wij kennen hen door en door en weten welk werk bij hen past en wat ze aankunnen.

Zoekt u personeel?
Zoekt u personeel en wilt u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans geven? Neem contact met ons op. Bel:078 611 11 11 of vul het contactformulier in.

  • Bent u op zoek naar personeel?

    Mountain View

Compassie en projecten

Is ons eigen bureau dat zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in het introduceren van mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt op deze arbeidsmarkt.

Lees meer over compassie

Een tussenstap van een aantal maanden in een veilige omgeving met betrokken vakmensen heeft eraan bijgedragen dat ik nu uiteindelijk een reguliere baan heb.

Jaap (deelnemer)