Insectenkast of bijen/insectenhotel

De Hoop Meubelmakerij Hendrik Ido Ambacht – Wist u dat wij insectenhotels, insectenkasten en bijenhotels verkopen?

Waarom een insectenhotel? Insecten zijn van levensbelang. Voor vogels om te eten en voor de bestuiving van fruit, zoals appels en kersen, maar ook groente, zoals bonen en tomaten. Helaas echter daalt het aantal insecten wereldwijd… Leefgebieden worden kleiner en bestrijdingsmiddelen in de landbouw zorgen voor giftige gewassen. Alles wat wij kunnen doen om de insecten te helpen zou dus een no brainer moeten zijn. En insecten in jouw eigen tuin geven jouzelf ook nog eens directe voordelen!

Insectenhotels trekken insecten aan die natuurlijke vijanden zijn van bijvoorbeeld de rups, huisvlieg en bladluis; dieren die je liever niet in je tuin hebt. Laat dat insectenhotel maar komen dus!

Een insectenhuis is een broedplaats voor insecten en daardoor help je de insectenpopulatie groeien.

Met één insectenhotel help je verschillende soorten dieren tegelijkertijd.

Insectenhotels zijn erg leuk en leerzaam voor kinderen: door te kijken naar de verschillende soorten insecten leren ze in no time van alles over de natuur.

Insecten zijn een belangrijk onderdeel van de biodiversiteit in je tuin. Samen met de planten, de andere dieren, het bodemleven én de grond zijn ze onderdeel van alles wat leeft en heeft geleefd. Een biodiverse tuin is een levendige tuin, een tuin met veerkracht, welke zelf kan herstellen, doorgroeien en bloeien. Is dat niet hoe de natuur hoort te zijn? Help de natuur in haar diversiteit met diverse soorten planten, nestkasten voor de vogels én een insectenhotel!

Alle soorten en maten mogelijk. Handgemaakt, alleen op bestelling. Kijk op onze website: https://www.werkvisiedehoop.nl/…/houten-insectenhotel…/ of informeer naar de mogelijkheden en prijzen: 078-6114888.

Prijzen:

Klein: €12,50

Groot: 100×100 €297,-

Groot 210x195x18,5 €895

Groot 280x200x20 €1150,-

Bijenhotel €40,-

20220630 insectenhotel.klein

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn