Kom werken bij De Hoop Bricks

Over Bricks (Lego)

Deze unieke afdeling bestaat uit legoblokjes en stukjes van groot tot klein, duplo en technisch en allerlei mooie bouwprojecten.

Het leuke aan ons werk? Elke dag is een nieuwe uitdaging. Nieuwe klanten en nieuwe spullen. Maar we staan altijd klaar om te helpen, dat is ons motto. Hier leer je hoe je secuur kunt sorteren en bouwen, kun je technisch inzicht inzetten en klantgericht werken, vaardigheden die altijd van pas komen.

Meer info over De Hoop Bricks

Werkzaamheden

Het project is nog vrij nieuw, maar biedt veel kansen voor deelnemers die rust, speelsheid, creativiteit, nauwkeurigheid en technisch inzicht willen combineren met hun hobby. Wat kun je hier doen?

  • heel precies gebruikte legoblokjes sorteren op kleur en soort
  • klanten netjes te woord staan
  • projecten bouwen
  • de ruimte schoon houden en opruimen

Sorteren

Bouwen

Klanten helpen

Schoonmaken

“Het lijkt wel het pakhuis van Dagobert Duck, alleen dan met heel, heel veel legoblokjes!

– ‘Jason’

Zo ziet je dag er uit

De dag begint om 9.00 uur met een gezellige werkbespreking met elkaar. We bespreken hier eventuele persoonlijke dingen en ervaringen. Hierna kiezen we een activiteit die nodig is om te doen op die dag

De pauze om 10.30 uur zorgt voor hernieuwde energie en gezelligheid met elkaar. We genieten van de koffie en de gesprekken. Na het harde werken hebben we een lunch om 12.30 uur en om 14.30 uur weer een gezellige koffiepauze voor het laatste deel van de dag. Rond 16.30 uur ruimen we alles netjes op. Met een gevoel van voldoening gaan we weer naar huis, wetende dat we samen als team dagelijks groeien en veel tevreden klanten hebben geholpen.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!