Kom werken bij Brood & banket

Over Brood en Banket

Net naast de kringloopwinkel prikkelt de geur van versgebakken lekkernijen je zintuigen, want daar bevindt zich onze bakkerij. Dit is een waar leerproject waar je veel ervaring kunt opdoen. Met het bereiden van lunches, bakken van taarten en koekjes leren de deelnemers diverse vaardigheden en ontwikkelen ze zelfstandigheid. We werken niet alleen aan vaardigheden, maar ook aan zelfvertrouwen en persoonlijke groei. Iedereen kan in zijn eigen tempo deelnemen, ongeacht het niveau. Hoewel we allemaal verschillend zijn, heerst er wederzijds respect en begrip, wat onze samenwerking uniek maakt.

Deelnemers ervaren plezier in hun werk vanwege de veelzijdigheid, leermogelijkheden en de gezelligheid. Koekjes bakken en lunches bereiden zijn favoriet, en sommigen genieten van het maken van slagroomtaarten. Het is een plek waar leren, plezier en samenwerking samenkomen.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Koekjes bakken

Taarten bakken

Lunches maken

Klantcontact

“We doen van alles wat. Ik vind het een heel gezellig team”

– Casper

Zo ziet je dag er uit

’s Ochtends om 09.00 uur sta je klaar in onze bakkerij in Hendrik-Ido-Ambacht. We starten met een snelle ochtendbriefing om de taken door te nemen. Vandaag staat het voorbereiden van een lunch voor een vergadering op de agenda. De pistoletjes moeten 15 minuten op 180 graden in de oven. Met je ovenhandschoenen aan haal je ze eruit, wachtend tot ze zijn afgekoeld. Samen met twee collega’s ga je aan de slag om de broodjes te beleggen en in te pakken. Een collega brengt ze vervolgens naar hun bestemming. Terwijl de rij bij de toonbank groeit, want het is lunchtijd, reken je samen met een begeleider af voor de verse broodjes.

Na het bedienen van alle klanten, help je mee met het bakken van appeltaarten. Rond 15.30 uur komen ze dampend uit de oven, waardoor de hele bakkerij zich vult met een heerlijke geur. Je zorgt nog voor de laatste opruimwerkzaamheden en sluit de dag af met een vrolijke high five voor je collega’s.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag hier een proefdag aan!