Kom werken bij Kom werken bij ons bedrijfsrestaurant

Over ons bedrijfsrestaurant

Ons bedrijfsrestaurant bevind zich aan de Provincialeweg 70 te Dordrecht. Op deze mooie plek ruikt het altijd naar overheerlijk verse soep en andere lekkernijen. Hier werken we binnen een warm team waarbij ervaring opgedaan kan worden en waar creativiteit gestimuleerd word. Er wordt dagelijks verse soep bereid, broodjes belegd, snacks gebakken, maaltijden klaargemaakt en bestellingen verzorgd. Ook gaat de oven tussendoor nog wel eens aan om de lekkerste koekjes te bakken die weer verkocht worden in het restaurant. Het restaurant heeft een lopend buffet waar voornamelijk verse lunch verkocht wordt. Naast het voorbereiden van deze lekkernijen is er ook de spoelkeuken waar alles weer blinkend schoongemaakt word en van het hoogst belang is voor het team in de keuken. Op deze locatie wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Lunch maken

Afwassen

Kantine aanvullen

Bonbons maken

“Het werk is erg divers. Je krijgt veel ruimte om je eigen recepten te bedenken en die te maken voor de mensen van het dorp”

– Rosalie

Zo ziet je dag er uit

Om 9:00 uur start jou dag in het kantoor bij de kantine. Daar drinken jullie eerst een bakje koffie en krijg je te horen wat er op de planning staat voor die dag. Je start met het maken van 2 soorten soep. Dit doe je samen met je begeleider. Er mag nog wat extra groente gesneden worden. De soep staat zachtjes te trekken en de broodjes liggen ondertussen in de oven. Eieren zijn gekookt. De broodjes worden belegd die verkocht gaan worden. Het buffet wordt gecheckt waar er nog aanvulling nodig is. Je ziet dat de blikjes drinken bijna op zijn en vult deze meteen even bij. Om 10:00uur is het pauze  met een dagopening, een moment van bezinning. Bestellingen worden klaar gezet op een kar. Je bediend de kassa bij het buffet en daarna mag je zelf genieten van een kop verse soep. Na de middag word de kantine opgeruimd en ga je aan de slag in de spoelkeuken. Om de dag fijn af te sluiten bak je nog een plaat met koekjes. Je sopt het aanrecht en geniet nog even na van de heerlijke geuren.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!