Kom werken bij de fietsenmakerij

Over de fietsenmakerij

Je vindt ons op een geweldige locatie: Nijverheidsweg 46c in HIA. Met vier werkplekken zijn we altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn. En wist je dat we niet alleen klanten helpen? Zelfs onze collega’s van andere afdelingen kunnen bij ons terecht als ze fietsproblemen hebben. Tegen een kleine vergoeding zorgen we ervoor dat ze aan het einde van de dag weer mobiel zijn. Samenwerken en oplossingen vinden staan centraal in alles wat we doen.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe of tweedehands onderdelen, we hebben het allemaal. En we passen ons aan aan de wensen van de klant. Hier draait alles om samenwerken en oplossingen vinden die werken voor iedereen.

Het leuke aan ons werk? Elke dag is een nieuwe uitdaging. Nieuwe collega’s en nieuwe klanten, elke dag brengt iets nieuws. Maar we staan altijd klaar om te helpen, dat is ons motto. Hier leer je hoe je klantgericht kunt werken, een vaardigheid die altijd van pas komt.

Benieuwd naar onze diensten?

Werkzaamheden

Vind je het geen probleem om zwarte vingers te krijgen? Bij de fietsenmakerij is technisch werk op alle niveau’s én eventueel klantcontact. Alles is mogelijk, van aanname tot aflevering:

  • oude fietsen slopen en de materialen sorteren voor recycling. Zelfs is het mogelijk om repeterend dezelfde onderdelen zoals wielen te slopen.
  • fietsen repareren, van eenvoudig zoals band plakken tot het remsysteem vervangen
  • fietsen onderhouden, schoonmaken en poetsen
  • materialen bestellen en ophalen
  • voorraad van fietsen onderhouden en fietsen verkopen
  • werkplaats netjes en schoonhouden zodat iedereen goed zijn of haar werk kan doen

Band plakken

Wiel stellen

Demontage

Klantcontact

“Kan niet”, kennen we niet hier bij de fietsenmakerij. We zoeken hier altijd naar oplossingen!

– ‘Dirk’

Zo ziet je dag er uit

De dag begint om 9.00 uur met een gezellige werkbespreking met elkaar. We bespreken hier eventuele persoonlijke dingen en ervaringen. Hierna kiezen we een activiteit die iemand leuk vindt om te doen, waar je goed in bent, of juist iets wat je moeilijk vindt en wilt leren. Pauze om 10.30 uur zorgt voor hernieuwde energie en gezelligheid met elkaar. We genieten van de koffie en de gesprekken. Na het harde werken hebben we een lunch om 12.30 uur en om 14.30 uur weer een gezellige koffiepauze voor het laatste deel van de dag. Rond 16.00 uur ruimen we het gereedschap op. Met een gevoel van voldoening gaan we weer naar huis, wetende dat we samen als team dagelijks groeien en veel tevreden klanten hebben geholpen.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!