Kom werken bij IJzersterk

Over IJzersterk

Binnen De Ambachtse Bedrijven, op Nijverheidsweg 46c, bevindt zich afdeling IJzersterk, onze metaalafdeling die voornamelijk werk verricht exclusief voor firma Kobout. Deze exclusiviteit komt voort uit Kobout’s financiering en onderhoud van de machines. Wat deze afdeling uniek maakt, is de nauwe band met het project fietsenmakerij. Taken worden afgewisseld op basis van behoefte en persoonlijke interesse, waardoor deelnemers flexibel werken. Veiligheid heeft hierbij prioriteit, waarbij persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) worden gedragen. Het is soms een fysieke taak waarvan je flinke spierballen krijgt. Natuurlijk hebben we ook allerlei taken waar iedereen prima mee uit de voeten kan op fysiek gebied.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Slijpen

Boren

Zagen

Inpakken

“Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. We werken elke dag met professionele machines; meten is weten…en niet meer vergeten!

– Arjan

Zo ziet je dag er uit

Om 9 uur start jouw dag bij onze ‘IJzersterk’ afdeling, waar we aan de slag gaan voor Kobout. We beginnen met een gezamenlijke bespreking van de dag, en daarna duik je in de praktijk. Een belangrijke taak is het inboren van bouten, zodat ze later makkelijker gesmeerd kunnen worden. Daarnaast voer je slijpwerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat alles perfect past. Natuurlijk hebben we het gezellig met elkaar en hebben we onze koffie en etenspauzes. Na de middagpauze komt het inpakken van de bouten aan bod. Het resultaat van ons werk is dat Kobout deze bouten aan klanten kan aanbieden. Met jouw inzet zorg je ervoor dat onze metalen producten klaar zijn voor gebruik.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!