Kom werken bij de inpak

Over de inpak

Dit project wordt aangeboden op twee verschillende locaties: Maasplein in Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht. Op Maasplein zijn we voornamelijk bezig met het inpakken van voedsel gerelateerde producten. In Hendrik Ido Ambacht doen we ook inpakwerk, maar daar strekt ons aanbod zich uit tot een breder assortiment aan inpakopdrachten. In Hendrik Ido Ambacht werken in het hetzelfde gebouw waar ook één van onze opdrachtgevers en samenwerkpartner; Kobout, een BV in bevestigingsmaterialen is gevestigd. Wekelijks komt deze over de vloer en in het magazijn werken we nauw samen met hun heftruckchauffeurs. Op deze wijze hebben we hele korte lijntjes met het bedrijfsleven en ervaren hoe het reguliere bedrijfsleven eruit ziet.

Bij De Hoop Inpak is een mooi leerelement het bedienen van de pompwagen, pallettruck en heftruck, het echte logistieke werk. Klantencontact, receptie en telefoondienst bieden ook een mooie uitdaging. Bovendien biedt het samenwerken aan inpak- of etiketteerklussen een sociale en plezierige leermogelijkheid, wat de kern vormt van deze afdeling.

Benieuwd naar onze diensten?

Werkzaamheden

 

Koekkruimels

Snoepjes

Stickeren

Moeren & bouten

“Je bent hier lekker bezig en kunt ondertussen fijne gesprekken hebben”

– ‘Mariëlle’

Zo ziet je dag er uit

Je dag begint om 09.00 uur met een gezamenlijke start op onze inpakafdeling. We beginnen met elkaar, we hebben de ruimte om iets persoonlijks te delen en bespreken wie wat gaat doen. Na de dagstart ga je aan de slag met het zorgvuldig inpakken van moeren en bouten voor Kobout of een andere opdrachtgever. Je weegt het gewicht van de bouten nauwkeurig af. Zo weet je dat er precies genoeg inzitten. We hebben diverse werkzaamheden te doen, sommige zijn eenvoudig tot ook de uitdagendere werkzaamheden. Terwijl je bezig bent heb je een fijn gesprek met je collega. Dat is gezellig. Na een de pauze ben je even toe aan wat anders. In overleg begin je met het bestickeren van verpakkingen voor koekjes of gebak. Met elke verpakking die je een sticker geeft, zorg jij dat hun producten er goed uit zien en goed zullen verkopen. Aan het einde van de dag kijk je terug op wat je allemaal hebt gedaan, en daar mag je best trots op zijn.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!