Kom werken bij Maasplein Beheer Zaalverhuur en Schoonmaak

Over het gebouwbeheer

Het MFC Maasplein in Alblasserdam is een groot gebouw wat onder ander wordt verhuurd aan een school, een BSO, een woonvorm van Yulius, een Fysio. Er is een restaurant en er zijn verschillende ruimtes welke kunnen worden verhuurd. We zorgen ervoor dat alle mensen welke gebruik maken van het gebouw zich op hun eigen werk kunnen richten. Daarom zorgen wij dat het gebouw er uitnodigend uitziet. We zorgen dat het schoon, netjes en veilig is, en dat alles naar wens werkt. Wij schakelen deskundigen in voor wat wij zelf niet kunnen repareren, en zorgen ervoor dat ze vriendelijk worden ontvangen. Aan mensen uit de buurt lenen we tuingereedschap uit, en zorgen dat het weer goed onderhouden terug in de kast komt. Zo helpen we mee aan een nette en gezellige buurt.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Schoonmaak

Vergaderzaal klaarzetten

Kleine reparatie

Onderhoud

“We doen het gebouwbeheer met erg veel plezier. Onze mensen werken hard om alles spik en span te houden”

– Wiebe

Zo ziet je dag er uit

In de ochtend komen we om 08.30 binnen en starten de dag met een bakje koffie en een dagopening in het restaurant. Vaak komen de eerste vragen dan al binnenlopen. Rond 09.00 uur is het werk in overleg met de deelnemers verdeeld, zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben en het geplande werk gedaan kan worden. Om 10.00 uur komen we dan weer bij elkaar voor een bakje koffie, en bespreken we waar extra handjes nodig zijn en verdelen we het werk zo nodig nog een keer. Rond 12.00 uur zorgt iedereen ervoor dat het werk netjes wordt achtergelaten voor de middagploeg.

Tijdens de middagpauze kan iedereen een maaltijd nuttigen die door ons zelf is gekookt, en we zorgen voor de gasten die bij ons komen eten. Na het eten wordt de keuken opgeruimd, zorgen we voor de gasten in het restaurant, en doen we inpakwerk en de grotere schoonmaakklussen. Tussen 09.00 en 16.00 uur komen allerlei mensen bij ons binnen, en verschillende mensen mailen of bellen ons om hun wensen kenbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat deze mensen een fijne tijd bij ons hebben.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!