Kom werken bij Maasplein Restaurant | Catering | Stroopwafelbakkerij

Over het restaurant

Ons restaurant is gevestigd in het MFC Alblasserdam, samen met andere partners zoals een school, een BSO een woonvorm van Yulius, en een Fysio. In het restaurant kunnen gasten zich comfortabel en ontspannen voelen, sommigen zelfs zonder naar buiten te hoeven gaan. We zijn een team dat iedereen hartelijk verwelkomt. We doen ons best om onze gasten blij te maken door te luisteren en creatieve oplossingen te vinden voor wensen. In het team waarderen we ieders unieke talent en bijdrage hoe klein ook.  We helpen elkaar met minder leuke klusjes door de taken zo te verdelen dat iedereen zich kan inzetten. Ons doel is dat deelnemer en gast zich bij ons een beetje thuis kunnen voelen en worden gewaardeerd om wie ze zijn en wat ze kunnen.

Benieuwd naar onze producten?

Over de catering

In het MFC in Alblasserdam zijn een restaurant en enkele ruimtes waar groepen kunnen samenkomen om te vergaderen of feestjes te vieren. Soms is dat ook in de avond. Deze ruimtes worden klaargezet zoals de gebruiker het zich wenst. De volgende morgen vullen we alles weer aan, maken we de zaal netjes en zorgen we dat de afwas weer fris in de kast komt. Als het nodig is om voor hen de koken, of lekkers klaar te zetten, of te bedienen, dan doen we dat met plezier. Als de klant liever wil dat we het ergens anders brengen, dan kan dat ook. We organiseren regelmatig ook zelf, samen met andere gebruikers van het MFC, activiteiten zodat de mensen uit de buurt elkaar kunnen ontmoeten.

Benieuwd naar onze producten?

Over de stroopwafelbakkerij

In het MFC Maasplein in Alblasserdam komt de geur van stroopwafels je tegemoet. We bakken op bestelling onze eigen Hoopwafels, we pakken kratten vol met koekkruimels in. Daarvoor is het nodig dat er stickers worden geplakt op bakjes. Voor een opdrachtgever worden doosjes gevouwen, of als er vraag is naar andere werkzaamheden zoeken we samen naar een manier dat we het kunnen uitvoeren. We houden goed bij wat we allemaal hebben gedaan. De kruimels en de doosjes moeten op een veilige manier worden opgehaald en weggebracht met onze auto. We zorgen ervoor dat het niet beschadigd, en dat het niet vies kan worden. Dus aan het einde van de dag maken we alles weer goed schoon.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

Koffie maken

Gasten bedienen

Eten koken

Serveren

Op orde maken

Stroopwafels bakken

Koekkruimels inpakken

“Het is eigenlijk net als thuis koken en bakken, maar dan een stapje volwassener”

– Ralf

Zo ziet je dag er uit

In de ochtend komen we om 08.30 binnen en starten de dag met een bakje koffie en een dagopening in het restaurant. Vaak komen de eerste vragen dan al binnenlopen. Rond 09.00 uur is het werk in overleg met de deelnemers verdeeld, zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben en het geplande werk gedaan kan worden. Om 10.00 uur komen we dan weer bij elkaar voor een bakje koffie, en bespreken we waar extra handjes nodig zijn en verdelen we het werk zo nodig nog een keer. Rond 12.00 uur zorgt iedereen ervoor dat het werk netjes wordt achtergelaten voor de middagploeg.

Tijdens de middagpauze kan iedereen een maaltijd nuttigen die door ons zelf is gekookt, en we zorgen ook voor onze gasten die bij ons komen eten. Na het eten wordt de keuken opgeruimd, zorgen we voor de gasten in het restaurant, en doen we inpakwerk en de grotere schoonmaakklussen. Tussen 09.00 en 16.00 uur komen allerlei mensen bij ons binnen, en verschillende mensen mailen of bellen ons om hun wensen kenbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat deze mensen een fijne tijd bij ons hebben.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!