Kom werken bij de meubelmakerij

Over de meubelmakerij

Onze meubelmakerij bevindt zich op de locatie Ambachtse Bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Vijf dagen per week werken wij hier samen met deelnemers en vrijwilligers aan een uniek product. Maken wij dan zulke bijzondere dingen? Niet alleen dat, maar vooral onze werkwijze maakt ons uniek. Samenwerken staat bij ons centraal, te midden van een maatschappij die steeds meer op het individu is gericht. Bij ons draait het om samenwerken op basis van individuele niveau’s en mogelijkheden. De ene deelnemer is wellicht geïnteresseerd in serieproductie, terwijl een ander zich liever creatief uitdrukt en eigen projecten bedenkt en uitvoert. Dat maakt werken in onze meubelmakerij zo boeiend: jij bepaalt de hoofdlijnen van wat je wilt doen, en wij staan klaar om je te ondersteunen. Zo kun jij groeien!

Bekijk onze producten

Werkzaamheden

 

Je eigen project

Figuurzagen

Schuren

Meten & aftekenen

‘De ander willen dienen, begint bij echt luisteren en beschikbaar zijn’

-Ronald

Zo ziet je dag er uit

Onze deelnemers komen tussen half negen en negen uur, eerst is er tijd en ruimte voor een praatje en een bak koffie. Om negen uur starten we, als je met een lopend project bezig bent kun hier mee verder gaan. Als er een nieuw project opgestart moet worden kijken we samen wat we gaan doen en wat daar voor nodig is. De meeste projecten zijn niet in één dag klaar, dus gaan we de volgende keer weer verder.

We streven ernaar elke deelnemer in zijn of haar kracht te zetten, zodat zij hun kwaliteiten en gaven kunnen benutten.  Vanzelfsprekend is er tussen het werk door voldoende tijd en ruimte voor een praatje of goed gesprek. Want van stress willen wij zo min mogelijk mee krijgen. Samen maken we een mooie dag en gaan met voldoening weer naar huis!

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!