Kom werken bij Scan en Montage

Over de Montage en Recycling

Wij zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en vormen een gezellige afdeling met een eigen kantine. Binnen onze afdeling voeren we diverse taken uit. Onze montageafdeling is gericht op het in elkaar zetten van producten.

Bij de afdeling recycling dragen we bij aan duurzaamheid door oude apparaten, vooral computers, te demonteren. We halen waardevolle metalen eruit en scheiden al het overige afval op een verantwoorde wijze. Gezamenlijk werken we aan een meer duurzame wereld!

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Monteren

Assembleren en inpakken

Demonteren

“Wij houden van techniek, sleutelen, slopen en duurzaamheid.”

– Robert

Zo ziet je dag er uit. Je werkdag begint om 09.00 uur bij onze afdeling. We beginnen de dag met elkaar, er is ruimte om persoonlijke dingen als je wil, met elkaar te delen. Na de dagstart krijg je te horen wat er allemaal te doen is en mag jij een keuze maken.

Je kunt bijvoorbeeld inpakwerk doen, of producten in elkaar zetten of deelnemen aan het demonteren van elektrische apparaten, wat een gevarieerde taak is. We zorgen ervoor dat alle materialen worden gescheiden, wat bijdraagt aan een verbetering van het milieu. Tijdens de pauzes komen we samen en genieten we van een ontspannen kopje koffie. Aan het einde van de dag keren we met een voldaan gevoel huiswaarts.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!