Kom werken bij Print en Archief

Over Print en Archief

Wij zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en vormen een kleine afdeling als onderdeel van de inpakafdeling. Binnen onze afdeling voeren we diverse print, kopieer en inbindtaken uit en hebben we contact met klanten, telefonisch of aan de balie. Vind je dat te spannend, dan heb je leuke collega’s waar je mee samen kunt werken en taken kunt verdelen.

We maken mooie programmaboekjes, liturgie├źn, nieuwsbladen en kerkbodes of dat unieke werk wat de klant vraagt.

Benieuwd naar onze producten?

Werkzaamheden

 

Mailverkeer

Printen en Kopieren

Inbinden en Lamineren

Receptiedienst en Verkoop

“Wij kunnen alles digitaliseren zodat de klant een blijvende herinnering heeft.”

– Robert

Zo ziet je dag er uit. Je werkdag begint om 09.00 uur bij onze afdeling ‘print en archief’. We beginnen de dag met elkaar, er is ruimte om persoonlijke dingen als je wil, met elkaar te delen. Na de dagstart check je de mailbox of er printopdrachten zijn en ga aan de slag met de opdrachten. Deze mag je geheel afhandelen incl het berekenen van prijzen of offertes en het klantencontact. Zijn er geen opdrachten van klanten, dan zorg je voor de voorraad kaarten en brochures of werk je gezellig mee op de inpakafdeling, bijv met stickerwerk.

Als onderdeel van deze afdeling kun je ook aan de slag om oude archieven machinaal te vernietigen, versnipperen tot hele kleine stukjes papier. Soms zijn er pallets vol. Soms is er niks, je mag dan als je het leuk vindt, op telefonisch of per mail zoek om werk te vinden.

Tijdens de pauzes komen we samen en genieten we van een ontspannen kopje koffie. Aan het einde van de dag keren we met een voldaan gevoel huiswaarts.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!