Kom werken bij onze technische dienst

Over onze technische dienst

Wij werken vanuit onze locatie aan de Provincialeweg 116. We verzorgen het onderhoud op het terrein van het dorp De Hoop. Denk hierbij aan elektrotechniek en installatie. We vervangen lampen en voeren diverse reparaties uit. Daarnaast hebben we ook de afdeling ‘groen’ onder ons beheer, waarbij we de tuinen onderhouden en het gras maaien. Door deze veelzijdigheid kunnen we voor iedere deelnemer kijken wat passend werk is en hoe een deelnemer door zou kunnen groeien. Waar de één enthousiast wordt van het werken in de tuinen, is de anders het liefst in de weer met elektrische kabels om de stroomvoorziening weer op orde te krijgen of installeert iemand liever een wasmachine bij een woongroep. Kortom een project met een fijn team wat  veel uitdaging en mogelijkheid tot groei biedt.

Benieuwd naar onze diensten?

Werkzaamheden

 

Reparaties

Onderhoud

Oplossen storing

Gebouwbeheer

“Ik vind het fijn om elke dag met mijn handen bezig te zijn. Geen dag is hetzelfde omdat er altijd andere klusjes zijn.”

– Pieter-Bas

Zo ziet je dag er uit

Je begint om 9:00 uur in de kantine van de TD (Technische Dienst) met een dagopening. Je krijgt dan ook te horen wat er die dag op de planning staat. Er moeten batterijen vervangen worden van deursloten en op één afdeling is er een lamp kapot die je meteen gaat vervangen. Een wc bril is afgebroken daar moet een nieuwe op gemonteerd worden. Er komt een melding binnen van een storing waar je op af gaat. Daarna help je mee met een verhuizing van een bewoner die een wasmachine nodig heeft. Deze sluit je aan en controleert of alles werkt. Na de lunchpauze is het tijd om gras te maaien nu het droog is vandaag. Er belt een collega of je straks tijd hebt om even te kijken naar een airco die het niet goed lijkt te doen. Om 16:00 uur ga je terug naar de afdeling en bespreek je de overdracht met je collega’s. Het zijn dagen vol afwisseling en uitdaging.

Wil jij een keertje meelopen?

Nieuwe gezichten zijn van harte welkom. Heb je interesse om bij ons te komen werken?
Vraag dan een proefdag aan en ontdek zelf of dit werk bij je past!

Vraag een proefdag aan!