Werkvisie De Hoop in de media

Bakkerij Voordijk Werkvisie De Hoop

Bakkerij Voordijk bemoedigd De Hoop Inpak – in De Brug

Bakkerij Voordijk bemoedigd De Hoop Inpak in H-I-Ambacht, inpakkers van de 3 inpakafdelingen bij Werkvisie De Hoop ontvangen bemoedigend spandoek!  Honderdduizenden etiketten worden op productverpakkingen van bakkerij Voordijk geplakt. Dit werd laatst door Ina Voordijk aangemoedigd door een prachtig spandoek te overhandigen aan Ruji en Ruben. Hij werd gelijk op de afdeling opgehangen en als dank ontvingen ook alle inpakkers een prachtige chocolade eekhoorn. De samenwerking wordt door het leerwerkbedrijf en de bakkerij als zeer prettig ervaren. Niet alleen De Hoop Inpak werkt met Bakkerij Voordijk samen, maar ook de bakkerij De Hoop Brood en Banket! Een mooie win win

Kringloop Zwijndrecht dordt centraal1

Werkvisie kringloop Zwijndrecht – Dordt Centraal

Kringloop Zwijndrecht in samenwerking met Werkvisie De Hoop Kringloop Zwijndrecht in samenwerking met Werkvisie De Hoop en Nehemia Ministries. Steun ons door uw bezoek. Kijk op de website voor meer info.

Grote keuken klein eilandje De Hoop magazine 202010 1

De Hoop Facilitair in De Hoop magazine

De Hoop Facilitair in De Hoop magazine De Hoop Facilitair in De Hoop magazine laat zien dat dagbesteding en re-integratie bij Werkvisie De Hoop lonend en waardevol is.

Kledinginzameling Ambachtse Bedrijven Gamma De Brug 202003

Gamma kledinginzameling voor Werkvisie De Hoop in Weekkrant De Brug

Gamma kledinginzameling voor Werkvisie De Hoop in Weekkrant De Brug Gamma kledinginzameling voor Werkvisie De Hoop in de container voor Gamma Zwijndrecht! Steun het werk van Werkvisie De Hoop en deponeer uw oude kleding in de container bij Gamma Zwijndrecht! Steun ook gelijk met een aankoop Gamma Zwijndrecht!